Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


ProjectConnect Academy van start

Op dinsdag 4 juli heeft een drukbezochte ProjectConnect training plaatsgevonden op ons kantoor in Gouda. Dit was de eerste in een serie van vier trainingen met als doel om eind juli de IATI rapportage via ProjectConnect te kunnen doen.

"ik ben vanmorgen geprikkeld om anders te gaan kijken naar de basisinrichting van onze projectorganisatie. Door de aanwezigheid van zowel PME als financiële experts was er veel energie bij de participanten om verder te kijken dan IATI en Donor eisen en te zoeken naar een inrichting van ProjectConnect die de doelstelling en Theory of Change van de eigen organisatie ondersteunt."

"goed om mensen met die met dezelfde problematiek zitten te ontmoeten en samen een oplossing te creëeren."

Enkele reacties van onze relaties op onze ProjectConnect Academy. Daar doen wij het voor! Relaties zoals IUCN, ZOA NL, Simavi, Red een Kind en Mensen met een Missie volgen een training ProjectConnect als onderdeel van het implementatietraject ProjectConnect. Wij nemen hen mee in het opzetten van een Projectorganisatie, hoe IATI proof te zijn en natuurlijk het maximale uit ProjectConnect te halen.

Gepubliceerd op: 6 juli, 2017
 
Powered by: Pluriform Software