Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


World Servants zet module Project Updates in

World Servants gebruikt de module Project Updates in ProjectConnect om hun achterban efficiënt te informeren over de status van hun projecten. World Servants medewerker Henk-Jan vertelt hoe zij deze module inzetten en kort over het werk van de organisatie:

Onze achterban is vanzelfsprekend nieuwsgierig naar de voortgang en impact van de projecten. (Oud-)deelnemers, die zelf ter plekke zijn geweest en hebben meegewerkt op locatie, zijn benieuwd naar details, andere betrokkenen (bijv. stichtingen en fondsen) willen op hoofdlijnen geïnformeerd worden. We willen verschillende delen van onze achterban persoonlijk bedienen, zonder de druk op partnerorganisaties te vergroten.

Door het inzetten van de Project Updates module maken we het voor een partner mogelijk om eenvoudig een update te schrijven over de voortgang van een project en welke resultaten het na ingebruikname boekt. Denk hierbij aan aantal geholpen patiënten in een ziekenhuis of het aantal leerlingen dat naar school gaat. Een project update wordt in veel gevallen voorzien van voortgangsfoto’s. Deze informatie kunnen we gericht delen met onze achterban en ontsluiten via onze website.

Meer weten over de module Project Updates en de mogelijkheden in ProjectConnect? Neem dan contact met Matthat!

Over World Servants

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.

Gepubliceerd op: 15 mei, 2018
 
Powered by: Pluriform Software