Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Strategische samenwerking in ProjectConnect succesvol!

Strategische samenwerking in de Community van onze ProjectConnectPartners werpt haar vruchten af voor onze relaties. Aan het woord is Marc de Leeuw van Stichting Woord & Daad:

"We zijn vanuit Woord & Daad blij met de gepresenteerde plannen voor doorontwikkeling van ProjectConnect. Met het verbeterde inzicht vanuit onze projecten naar de activiteiten van onze partnerorganisatie verwachten we een veel betere beheersbaarheid van de resultaten en kosten. Uiteindelijk moet de hele keten inzichtelijk worden van donatie tot besteding, en dit is een grote stap in de goede richting. We zijn ook blij dat de investering breed door de sector wordt gedragen. Dat helpt om een meer generieke oplossing neer te zetten en verlaagt de kosten voor Woord en Daad."

Zo bleek maar weer tijdens de succesvolle en drukbezochte ProjectConnect Partnermeeting op 7 juni 2018 in Gouda. Samenwerking in de Community werpt vruchten af voor Matthat en haar ProjectConnectPartners SOMO, EyeCareFoundation, Liliane Fonds, Red een Kind, Woord & Daad, ICS, IUCN en Simavi.

Gepubliceerd op: 11 juni, 2018
 
Powered by: Pluriform Software