Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Initiatief DonorBridge

De afgelopen jaren heeft Matthat Software zich intensief beziggehouden met het Projecten domein. ProjectConnect, als succesvol samenwerkingsportaal voor de allianties en partners in projecten is daar een uitvloeisel van.

We zijn heel blij dat de visie achter ProjectConnect aanspreekt en ook echt aanslaat in de markt. Tegelijk realiseren we ons dat goede doelen niet alleen een 'uitgaande' projectenkant hebben, maar ook een 'inkomende' fondsenwervingskant. Ook op het gebied van fondsenwerving hebben zich allerlei ontwikkelingen voorgedaan. Een steeds verdergaande personalisering (marketing automation), campagne-ondersteuning (donor journey), segmentatie, KPI's, sociale media en de inzet van apps.

Daarom hebben we DonorBridge geïntroduceerd. “Donor”, omdat het vooral gaat over het domein fondsenwerving en relatiebeheer. “Bridge” omdat we overbruggingen willen bieden voor het integreren met andere applicaties.

Onze aanpak is ontleend aan het succesvolle concept van samenwerken en standaardiseren zoals toegepast binnen ProjectConnect. “Achieving results together”!

Gepubliceerd op: 25 februari, 2019
 
Powered by: Pluriform Software