Nieuws

Kom meer te weten over Matthat Software


Anita Schaap heeft het afgelopen jaar een onderzoek uitgevoerd bij Matthat in het kader van haar afstudeeropdracht voor de opleiding HRM aan de Hogeschool Utrecht. En met succes want 2 weken geleden mocht zij haar diploma in ontvangst nemen.

Gepubliceerd op: 6 november, 2017

Bart Drost: “ ‘Wet datalekken’, ‘Datasecurity’, ‘General Data Protection Regulation’ en meer van dergelijke termen hingen al een tijdje als een dreigende wolk boven mijn hoofd. Dat er van alles op het vlak van dataveiligheid gaat veranderen en dat die veranderingen (grote) consequenties voor onze organisatie kunnen hebben, dat was me wel duidelijk. Maar waar begin je? En hoe begin je? Hoe vind ik mijn weg hierin?"

Gepubliceerd op: 25 oktober, 2017

Ewout Suithoff – Commercieel Directeur Matthat Software

Graag blik ik met jullie terug op onze bijeenkomst Platform ProjectConnect. Een dag waarin duidelijk werd voor mij dat we met ProjectConnect echt iets moois in handen hebben. Het is een kwalitatief, goed product waar Matthat echt trots op is.

Gepubliceerd op: 19 oktober, 2017

Een dag vol inspiratie, informatie en netwerken. 5 oktober was zo’n dag, tijdens ons Platform ProjectConnect in het mooie kantoor van ICS waar wij zo gastvrij werden ontvangen.

Gepubliceerd op: 9 oktober, 2017

Per 25 mei 2018 wordt de nieuwe Europese gegevensbeschermingswet van kracht: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd. Deze wet vervangt de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens, en betekent een aanzienlijke uitbreiding van de verantwoordelijkheden van organisaties en een uitbreiding van de rechten van personen. Dit heeft ook voor u gevolgen voor de vastlegging van persoonsgegevens en wat u hier omheen geregeld moet hebben

Gepubliceerd op: 19 september, 2017

iDEAL is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Op donderdag 12 oktober organiseert Matthat in samenwerking met haar relatie "Helpende Handen" een webinar over de iDEAL betaallink in Pluriform.

Gepubliceerd op: 14 september, 2017

In augustus hebben verschillende van onze relaties hun IATI rapportages gepubliceerd via ProjectConnect. Daar zijn we trots op!

Gepubliceerd op: 8 september, 2017

Donderdag 5 oktober vindt de bijeenkomst Platform ProjectConnect plaats met 2 interessante workshops voor de gebruikers van ProjectConnect.

Gepubliceerd op: 4 september, 2017

Een bijzondere dag! Matthat viert 10 jaar samenwerking met relatie Bureau voor Kerkelijke Dienstverlening voor Gereformeerde Gemeenten.

Gepubliceerd op: 8 augustus, 2017

Haike Haan, projectadministrateur bij Stichting Red een Kind: "Wij hebben met succes onze eerste IATI file gepubliceerd via Project Connect. Project Connect heeft voor ons als voordeel dat we makkelijker gegevens kunnen uitwisselen met partners en donoren.


Gepubliceerd op: 31 juli, 2017
 
Powered by: Pluriform Software