Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

Vanaf 1 januari 2022 betrekken we een nieuwe kantoorpand. Het nieuwe pand ligt op een steenworp afstand van onze vorige locatie op het bedrijventerrein Goudse Poort.
Naast het kantoor in Gouda openen wij vanaf begin januari een tweede kantoor in Drachten.

Lees meer...

Woord en Daad en Matthat Software werken inmiddels 10 jaar samen, een bijzondere mijlpaal!

Lees meer...

Met een taart vieren wij 15 jaar mooie samenwerking met onze relatie Gereformeerde Bond. Onze Pluriform Goede Doelen Software helpt Gereformeerde Bond in het uitvoeren van haar roeping om het jeugdwerk binnen (met name) de Protestantse Kerk in Nederland te stimuleren en te ondersteunen.
Wij zien met veel plezier uit naar de voortzetting van deze samenwerking!

Lees meer...

Wij zijn erg blij met onze samenwerking met Stichting Hulp Oost-Europa (HOE). Vandaag is het 15 jaar dat Stichting HOE onze software als ondersteuning inzet om haar doelen te behalen. Met z’n trouwe en loyale klant richten wij ons graag op de toekomst en blijven ons steentje bijdragen!

Lees meer...

In onze nieuwe versie van ProjectConnect hebben we de publicatie van IATI v2.03 mogelijk gemaakt, zodat ProjectConnect up-to-date blijft en voldoet aan de regels en richtlijnen van de IATI-standaard.

Lees meer...

De branchevereniging van de digitale sector: Nederland ICT verandert van naam naar NLdigital.

Lees meer...

Christal heeft een verbindende factor. Al jaren zet de organisatie zich in om Goede Doelen en donateurs met elkaar te verbinden. Matthat levert software om dit technisch te ondersteunen.

Lees meer...

Matthat Software ondersteunt de Kinderpostzegelactie op het gebied van IT. Onze collega's staan deze dagen stand-by om te zorgen dat alle technische afwikkelingen naar wens verlopen. Naar verwachtingen komen er duizenden bestellingen tegelijk binnen dus het is belangrijk dat de techniek naar behoren blijft draaien.

Lees meer...

De duurzame dinsdag roept elke jaar discussies op. Duurzame ideeën en initiatieven krijgen een podium en op de nieuwspagina’s lezen wij opnieuw berichten over enorme afname van biodiversiteit, zeeën vol met plastic en onze destructieve economie…

Lees meer...

Om de ontwikkelingen op het gebied van Support met onze relaties te kunnen delen, organiseert Matthat op 3 september een korte Webinar.

Lees meer...

Elke maandag, aan het begin van de middag, is er bij Matthat ‘De Weekdate’.

Lees meer...

Hoera, vandaag zijn het Liliane Fonds en World Servants al 10 jaar een relatie van Matthat Software.

Lees meer...

Heb jij affiniteit met ICT? Wil je werken én studeren op HBO niveau? Of wil je een grote omzwaai maken in je carrière en je laten omscholen?

Lees meer...

Een veelbesproken onderwerp is toch altijd het geld dat wordt uitgegeven aan ontwikkelingssamenwerking. Het heeft er vooral mee te maken dat het lastig is om te volgen waar het terecht komt en met welk resultaat. International Aid Transparency Initiative (IATI) is ontwikkeld om bij te dragen aan de openheid over besteding van hulpgeld. Zo worden de geldstromen van donoren naar lokale organisaties en uiteindelijk de ontvangers transparanter.

Lees meer...

5 jaar mooie samenwerking is natuurlijk een reden om onze collega Francis Biesheuvel in de spotlight te zetten!

Lees meer...

Elk half jaar is er een upgrade beschikbaar, maar waarom eigenlijk?

Lees meer...

Matthat Software en VANESSEN ICT hebben een handtekening gezet onder een hernieuwd 3-jarig contract op basis van een IAAS platform.

Lees meer...

Vind hier alle take - aways die collega Leen heeft meegenomen uit Portlan, Oreagon tijdens de NTC.

Lees meer...

Technologie verandert snel! Het jaarlijks gehouden evenement - The Nonprofit Technology Conference (NTC) in Portland, Oregon - is toonaangevend als het gaat om innovatie in de goede doelen branche.

Lees meer...

Onze 5 jaar samenwerking verdient een bloemetje!

Lees meer...

“Achieving results together!”, daar zijn we deze ochtend mee gestart tijdens de bijeenkomst van ons nieuwe initiatief DonorBridge.

Lees meer...

De afgelopen jaren heeft Matthat Software zich intensief beziggehouden met het Projecten domein. ProjectConnect, als succesvol samenwerkingsportaal voor de allianties en partners in projecten is daar een uitvloeisel van.

Lees meer...

Volg je onze Linkedin-pagina al?

Lees meer...

10 jaar samenwerking verdient een taart! In de afgelopen jaren hebben we een goede relatie met World Servants opgebouwd en zetten ons voor hetzelfde doel in: samen bouwen aan verandering.

Lees meer...

Onze Supportcoördinator Lisa is maandag 7 januari weer begonnen na haar zwangerschapsverlof.

Lees meer...

Taart voor onze relatie Stichting Eye Care Foundation. 5 jaar samenwerking smaakt naar meer!

Lees meer...

Als gebruiker van Pluriform verwacht u dat uw systeem altijd operationeel is en dat uw Pluriform portalen en web services beschikbaar zijn. De support afdeling bij Matthat Software beschikt nu over een monitor en kijkt met u mee. De performance van uw portaal wordt voortdurend gemonitord. Dit geeft ons de mogelijkheid om u direct te informeren wanneer er een probleem optreedt en indien nodig mee te denken over een oplossing.

Lees meer...

Transparency is een begrip binnen Goede Doelen organisaties. Het International Aid Transparancy Initiative (IATI) stelt eisen aan de vastlegging van informatie in de software.

Lees meer...

We brengen een volledig vernieuwde versie van onze Partner Management-module uit, waarin de CRM-functionaliteit is uitgebreid.

Lees meer...

Met een prachtige missie: ‘kinderen een kans geven op een betere toekomst’ is de Kinderpostzegelactie 2018 officieel van start! Matthat Software is stand-by voor het actieteam van Kinderpostzegels zodat alles soepel verloopt. Veel succes!

Lees meer...


Begin jij straks je carriere bij Matthat?
Kom langs dan drinken we een kop koffie met elkaar!

Lees meer...

Haar vervangster Anna is inmiddels al volop aan de slag bij Matthat.

Lees meer...

De kopgroep maakt de strategische keuze zo snel mogelijk aan de slag te gaan met de nieuwste ontwikkelingen in de Pluriform Software.

Lees meer...

We begrijpen dat je zuinig bent op je persoonlijke gegevens en we nemen dat ook serieus.

Lees meer...

Hans Drijfhout is per 1 juli 2018 actief in de rol van Manager Operations bij Matthat Software.

Lees meer...

Matthat is ervan overtuigd dat strategisch samenwerken met partners meer vruchten afwerpt dan een eenzijdige klant-leveranciersrelatie.

Lees meer...

Matthat Software en Newrise gaan samenwerken om non-profitorganisaties te ondersteunen met een vernieuwende manier van fondsenwerving en financiering van projecten.

Lees meer...

Als speciale invulling voor ons "maandje Matthat"  - waar wij als Matthat'ers elkaar informeren en inspireren - was Jan-Willem van der Ven van World Servants bij ons te gast.

Lees meer...

Trots en blij met 15 jaar mooie samenwerking met onze relatie SOMO.  Naast een jarenlange inzet van onze Pluriform Goede Doelen Software bij SOMO is zij ook ProjectConnect partner van het eerste uur. Wij zien met veel plezier uit naar de voortzetting!

Lees meer...

Donderdag 17 mei - de laatste bijeenkomst voor onze deelnemers aan de AVG workshops.

Lees meer...

Per 1 mei 2018 zijn de AVG Aanpassingen zowel in Pluriform Basis als in Pluriform Goede Doelen beschikbaar voor onze relaties.

Lees meer...

Donderdag 10 en vrijdag 11 mei is Matthat gesloten.

Lees meer...

Voor alle relaties is er een webinar georganiseerd waarin AVG specialist Leen Roeleveld je meeneemt in de aanpassingen in onze software, waarmee je het juiste gereedschap hebt om te voldoen aan de nieuwe Privacywetgeving die per 25 mei 2018 in werking treedt.

Lees meer...

De nieuwe AVG wetgeving komt steeds dichterbij. Op 25 mei gaat de nieuwe wet in en moeten alle organisaties hierop zijn ingericht.

Lees meer...

Heb je onze Wall of Relations al gezien?

Lees meer...


Directie Matthat Software en Carapax IT zijn trots en blij met de start van hun strategisch partnership.

Op de foto van links naar rechts: Ewout Suithoff, Addy Borst, Theo Kranendonk, Ronald van Vliet.

Lees meer...

Ons nieuw geformuleerde Mission Statement, getoond op een prachtige en toepasselijke afbeelding.

Lees meer...

Wiebe Glasta, AVG- Projectleider bij Kinderpostzegels schreef deze mooie review over de AVG cursussen die aangeboden worden door Matthat Software.

Lees meer...

Nieuwe functionaliteit ontwikkelen en verouderde functionaliteit verwijderen. Deze aanpak noemen wij 'groeien en snoeien'.

Lees meer...

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes in de branche en nieuwe ontwikkelingen bij Matthat Software? Volg ons dan via Facebook en Linkedin

Lees meer...
 
Powered by: Pluriform Software