Nieuws

Kom meer te weten over Matthat Software


Per 25 mei 2018 wordt de nieuwe Europese gegevensbeschermingswet van kracht: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd. Deze wet vervangt de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens, en betekent een aanzienlijke uitbreiding van de verantwoordelijkheden van organisaties en een uitbreiding van de rechten van personen. Dit heeft ook voor u gevolgen voor de vastlegging van persoonsgegevens en wat u hier omheen geregeld moet hebben

Gepubliceerd op: 19 september, 2017

iDEAL is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Op donderdag 12 oktober organiseert Matthat in samenwerking met haar relatie "Helpende Handen" een webinar over de iDEAL betaallink in Pluriform.

Gepubliceerd op: 14 september, 2017

In augustus hebben verschillende van onze relaties hun IATI rapportages gepubliceerd via ProjectConnect. Daar zijn we trots op!

Gepubliceerd op: 8 september, 2017

Donderdag 5 oktober vindt de bijeenkomst Platform ProjectConnect plaats met 2 interessante workshops voor de gebruikers van ProjectConnect.

Gepubliceerd op: 4 september, 2017

Een bijzondere dag! Matthat viert 10 jaar samenwerking met relatie Bureau voor Kerkelijke Dienstverlening voor Gereformeerde Gemeenten.

Gepubliceerd op: 8 augustus, 2017

Haike Haan, projectadministrateur bij Stichting Red een Kind: "Wij hebben met succes onze eerste IATI file gepubliceerd via Project Connect. Project Connect heeft voor ons als voordeel dat we makkelijker gegevens kunnen uitwisselen met partners en donoren.


Gepubliceerd op: 31 juli, 2017

Op dinsdag 4 juli heeft een drukbezochte ProjectConnect training plaatsgevonden op ons kantoor in Gouda. Dit was de eerste in een serie van vier trainingen met als doel om eind juli de IATI rapportage via ProjectConnect te kunnen doen.

Gepubliceerd op: 6 juli, 2017

Lovende reacties ontvangen van onze relaties na onze Kickoff platform Fondsenwerving op 15 juni dat is georganiseerd in nauwe samenwerking met Newrise. Mooie voorbeelden uit de praktijk kunnen tonen door de medewerking van onze relatie Bijzondere Noden in de workshop Power BI samen met PowerBI specialist Square8 en in de workshop Actieplatform door onze relatie World Servants.

Gepubliceerd op: 15 juni, 2017

Matthat trakteert Red een Kind op taart voor 5 jaar plezierige samenwerking! Dank voor jullie vertrouwen!


Gepubliceerd op: 1 mei, 2017

Gefeliciteerd collega Lisa Willemse! met je behaalde level I in Power BI.

Gepubliceerd op: 24 april, 2017
 
Powered by: Pluriform Software