Nieuws

Kom meer te weten over Matthat Software


Vind hier alle take - aways die collega Leen heeft meegenomen uit Portlan, Oreagon tijdens de NTC.

Gepubliceerd op: 15 maart, 2019

Technologie verandert snel! Het jaarlijks gehouden evenement - The Nonprofit Technology Conference (NTC) in Portland, Oregon - is toonaangevend als het gaat om innovatie in de goede doelen branche.

Gepubliceerd op: 7 maart, 2019

Onze 5 jaar samenwerking verdient een bloemetje!

Gepubliceerd op: 1 maart, 2019

“Achieving results together!”, daar zijn we deze ochtend mee gestart tijdens de bijeenkomst van ons nieuwe initiatief DonorBridge.

Gepubliceerd op: 27 februari, 2019

De afgelopen jaren heeft Matthat Software zich intensief beziggehouden met het Projecten domein. ProjectConnect, als succesvol samenwerkingsportaal voor de allianties en partners in projecten is daar een uitvloeisel van.

Gepubliceerd op: 25 februari, 2019

Volg je onze Linkedin-pagina al?

Gepubliceerd op: 22 februari, 2019

10 jaar samenwerking verdient een taart! In de afgelopen jaren hebben we een goede relatie met World Servants opgebouwd en zetten ons voor hetzelfde doel in: samen bouwen aan verandering.

Gepubliceerd op: 10 januari, 2019

Onze Supportcoördinator Lisa is maandag 7 januari weer begonnen na haar zwangerschapsverlof.

Gepubliceerd op: 8 januari, 2019

Taart voor onze relatie Stichting Eye Care Foundation. 5 jaar samenwerking smaakt naar meer!

Gepubliceerd op: 1 november, 2018

We kijken terug op een geslaagde community meeting met onze ProjectConnectpartners bij Matthat in Gouda. Een sessie boordevol verbinding, informatie, inspiratie en kennisdeling. Op de agenda nieuwe ontwikkelingen in ProjectConnect, pitches van onze gewaardeerde ProjectConnectpartners en let's connect ervaringsverhalen. Een true community! Dank voor jullie komst en bijdrage: Red een Kind, Simavi, Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen, Woord en Daad, Liliane Fonds, Eye Care Foundation, ICS, IUCN en Both ENDS.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ProjectConnect? Bekijk dan de website en ontdek hoe ProjectConnect je kan helpen groeien.

Gepubliceerd op: 8 oktober, 2018
 
Powered by: Pluriform Software