Nieuws

Kom meer te weten over Matthat Software


10 jaar samenwerking verdient een taart! In de afgelopen jaren hebben we een goede relatie met World Servants opgebouwd en zetten ons voor hetzelfde doel in: samen bouwen aan verandering.

Gepubliceerd op: 10 januari, 2019

Onze Supportcoördinator Lisa is maandag 7 januari weer begonnen na haar zwangerschapsverlof.

Gepubliceerd op: 8 januari, 2019

Taart voor onze relatie Stichting Eye Care Foundation. 5 jaar samenwerking smaakt naar meer!

Gepubliceerd op: 1 november, 2018

We kijken terug op een geslaagde community meeting met onze ProjectConnectpartners bij Matthat in Gouda. Een sessie boordevol verbinding, informatie, inspiratie en kennisdeling. Op de agenda nieuwe ontwikkelingen in ProjectConnect, pitches van onze gewaardeerde ProjectConnectpartners en let's connect ervaringsverhalen. Een true community! Dank voor jullie komst en bijdrage: Red een Kind, Simavi, Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen, Woord en Daad, Liliane Fonds, Eye Care Foundation, ICS, IUCN en Both ENDS.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ProjectConnect? Bekijk dan de website en ontdek hoe ProjectConnect je kan helpen groeien.

Gepubliceerd op: 8 oktober, 2018

Als gebruiker van Pluriform verwacht u dat uw systeem altijd operationeel is en dat uw Pluriform portalen en web services beschikbaar zijn. De support afdeling bij Matthat Software beschikt nu over een monitor en kijkt met u mee. De performance van uw portaal wordt voortdurend gemonitord. Dit geeft ons de mogelijkheid om u direct te informeren wanneer er een probleem optreedt en indien nodig mee te denken over een oplossing.

Gepubliceerd op: 3 oktober, 2018

Transparency is een begrip binnen Goede Doelen organisaties. Het International Aid Transparancy Initiative (IATI) stelt eisen aan de vastlegging van informatie in de software.

Gepubliceerd op: 2 oktober, 2018

We brengen een volledig vernieuwde versie van onze Partner Management-module uit, waarin de CRM-functionaliteit is uitgebreid.

Gepubliceerd op: 1 oktober, 2018

Met een prachtige missie: ‘kinderen een kans geven op een betere toekomst’ is de Kinderpostzegelactie 2018 officieel van start! Matthat Software is stand-by voor het actieteam van Kinderpostzegels zodat alles soepel verloopt. Veel succes!

Gepubliceerd op: 27 september, 2018

Jij bouwt elke dag software met impact voor Goede Doelen wereldwijd.

Gepubliceerd op: 19 september, 2018

Haar vervangster Anna is inmiddels al volop aan de slag bij Matthat.

Gepubliceerd op: 30 augustus, 2018
 
Powered by: Pluriform Software