Nieuws

Kom meer te weten over Matthat Software


Hans Drijfhout is per 1 juli 2018 actief in de rol van Manager Operations bij Matthat Software.

Gepubliceerd op: 12 juli, 2018

Matthat is ervan overtuigd dat strategisch samenwerken met partners meer vruchten afwerpt dan een eenzijdige klant-leveranciersrelatie.

Gepubliceerd op: 10 juli, 2018

Matthat Software en Newrise gaan samenwerken om non-profitorganisaties te ondersteunen met een vernieuwende manier van fondsenwerving en financiering van projecten.

Gepubliceerd op: 19 juni, 2018

Strategische samenwerking in de Community van onze ProjectConnectPartners werpt haar vruchten af voor onze relaties. Aan het woord is Marc de Leeuw van Stichting Woord & Daad:

Gepubliceerd op: 11 juni, 2018

Als speciale invulling voor ons "maandje Matthat"  - waar wij als Matthat'ers elkaar informeren en inspireren - was Jan-Willem van der Ven van World Servants bij ons te gast.

Gepubliceerd op: 30 mei, 2018

Trots en blij met 15 jaar mooie samenwerking met onze relatie SOMO.  Naast een jarenlange inzet van onze Pluriform Goede Doelen Software bij SOMO is zij ook ProjectConnect partner van het eerste uur. Wij zien met veel plezier uit naar de voortzetting!

Gepubliceerd op: 24 mei, 2018

Donderdag 17 mei - de laatste bijeenkomst voor onze deelnemers aan de AVG workshops.

Gepubliceerd op: 18 mei, 2018

Je achterban efficiënt informeren over de status van je projecten? In ProjectConnect kan je met de module Project Updates op een goede manier iedereen informeren over de voortgang.

Gepubliceerd op: 15 mei, 2018

Onze relatie IUCN en haar partner in Ghana werken volledig met ProjectConnect.

Gepubliceerd op: 8 mei, 2018

Per 1 mei 2018 zijn de AVG Aanpassingen zowel in Pluriform Basis als in Pluriform Goede Doelen beschikbaar voor onze relaties.

Gepubliceerd op: 1 mei, 2018
 
Powered by: Pluriform Software