Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Support Webinar - 3 september

Matthat Software blijft zich ook op het gebied van Support continue ontwikkelen. We leren van ervaring en de feedback die we ontvangen van onze relaties. Er zijn daarom de afgelopen tijd diverse aanpassingen gedaan in diverse processen op het gebied van Support.

Om onze relaties hier goed over te informeren organiseren we op 3 september een korte Webinar. Door middel van beeld en uitleg, nemen we hen mee in de huidige processen plus alle veranderingen. Al onze relaties hebben hier een uitnodiging voor ontvangen.

Het fijne aan een Webinar is dat onze relaties op hun eigen werkplek kunnen blijven en niet naar Gouda hoeven af te reizen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om het interactief in te steken, dat wil zeggen dat iedereen vragen kan stellen die na de presentatie ook live beantwoord worden.

Meer weten over Matthat Software en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Kijk op onze website www.matthat.nl, projectconnect.info of stuur een email naar info@matthat.nl en wij nemen contact met u op.

Gepubliceerd op: 23 augustus, 2019
 
Powered by: Pluriform Software