Nieuws

Kom meer te weten over Matthat Software


Aan het einde van het jaar is het altijd een mooi moment om even kort terug te blikken op het afgelopen jaar.

Gepubliceerd op: 27 december, 2017

Met een klein feestje heeft de afdeling programma’s van Simavi deze week Project Connect in gebruik genomen.

Gepubliceerd op: 21 december, 2017

Vanaf 1 januari kunt u ons vinden op ons nieuwe adres. Klik hier voor het nieuwe adres.

Gepubliceerd op: 18 december, 2017

In verband met de verhuizing is Matthat Software op vrijdag 29 december de hele dag gesloten.

Gepubliceerd op: 18 december, 2017

Lees hier Bertina haar blog over het gebruik van DISC binnen de organisatie van Matthat.

Gepubliceerd op: 23 november, 2017

Anita Schaap heeft het afgelopen jaar een onderzoek uitgevoerd bij Matthat in het kader van haar afstudeeropdracht voor de opleiding HRM aan de Hogeschool Utrecht. En met succes want 2 weken geleden mocht zij haar diploma in ontvangst nemen.

Gepubliceerd op: 6 november, 2017

Bart Drost: “ ‘Wet datalekken’, ‘Datasecurity’, ‘General Data Protection Regulation’ en meer van dergelijke termen hingen al een tijdje als een dreigende wolk boven mijn hoofd. Dat er van alles op het vlak van dataveiligheid gaat veranderen en dat die veranderingen (grote) consequenties voor onze organisatie kunnen hebben, dat was me wel duidelijk. Maar waar begin je? En hoe begin je? Hoe vind ik mijn weg hierin?"

Gepubliceerd op: 25 oktober, 2017

Ewout Suithoff – Commercieel Directeur Matthat Software

Graag blik ik met jullie terug op onze bijeenkomst Platform ProjectConnect. Een dag waarin duidelijk werd voor mij dat we met ProjectConnect echt iets moois in handen hebben. Het is een kwalitatief, goed product waar Matthat echt trots op is.

Gepubliceerd op: 19 oktober, 2017

Een dag vol inspiratie, informatie en netwerken. 5 oktober was zo’n dag, tijdens ons Platform ProjectConnect in het mooie kantoor van ICS waar wij zo gastvrij werden ontvangen.

Gepubliceerd op: 9 oktober, 2017

Per 25 mei 2018 wordt de nieuwe Europese gegevensbeschermingswet van kracht: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd. Deze wet vervangt de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens, en betekent een aanzienlijke uitbreiding van de verantwoordelijkheden van organisaties en een uitbreiding van de rechten van personen. Dit heeft ook voor u gevolgen voor de vastlegging van persoonsgegevens en wat u hier omheen geregeld moet hebben

Gepubliceerd op: 19 september, 2017
 
Powered by: Pluriform Software