Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Helpende Handen helpt mee aan Webinar iDEAL

iDEAL is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Op donderdag 12 oktober organiseert Matthat in samenwerking met haar relatie "Helpende Handen" een webinar over de iDEAL betaallink in Pluriform. Op een laagdrempelige en snelle manier kunnen ontvangers een betaling uitvoeren én de betaling wordt direct in de administratie verwerkt.

Helpende Handen over het succes van iDealverwerking in Pluriform: "Als belangenvereniging voor mensen met een beperking is Helpende Handen afhankelijk van de bijdrage van haar leden. In samenwerking met Matthat hebben we daarom gewerkt aan de mogelijkheid om onze leden per e-mail te vragen hun contributie via iDeal te betalen. En met succes. Na verzending van de mailing ‘stromen’ de betalingen binnen. Zelfs mensen die een aantal keer geen betaling gedaan hebben, dragen nu hun steentje bij. Bijkomend voordeel is de besparing op (porto)kosten en het milieu!"

Meer weten over iDEAL betaallink in Pluriform of het Webinar? Neem contact op met Lisa Willemse via  Lisa@matthat.nl of bel 0182-781 636.

Gepubliceerd op: 14 september, 2017
 
Powered by: Pluriform Software