Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

Op 10 december 2015 staat  Webinar  "Eindejaarstips"  op de agenda met Leen Roeleveld als presentator. In 45 minuten geeft Leen een aantal handige  Pluriformtips over financiële  eindejaarsafsluiting en de daaropvolgende verslaglegging. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen.

Meer info verkrijgbaar bij Bertina van Dolder. Mail via bertina@matthat.nl of bel 0182-781 636.

Lees meer...

Het Wereld Natuur Fonds vindt in Pluriform Campagneplanning de oplossing.

Lees meer...

Matthat organiseert voor haar klanten een serie Webinars met de titel  "Parels" in Pluriform. De Webinars bieden  een fly-over in de kracht van de modules in Pluriform Goede Doelen Software, onze "Parels" . Geen uitnodiging ontvangen? Lees meer...
Lees meer...

Stichting Kinderpostzegels Nederland selecteert Matthat Software voor de IT - ondersteuning van de Kinderpostzegelactie met Pluriform Goede Doelen.

Lees meer...

Na 9 jaar in meerdere rollen actief te zijn geweest voor Matthat Software, doet Nico Sijrier per 1 mei 2015 een stapje terug.

Lees meer...

Op donderdag 25 juni treffen de deelnemers van het Projectenportaal elkaar bij Matthat Software voor de oplevering van de 3e release.

Lees meer...

De klantenbijeenkomst Matthat Connect! op donderdag 9 april 2015 was een geslaagd event! Veel positieve reacties klonken zoals "goed bezig" en "voor herhaling vatbaar". Dat gaat Matthat ook zeker doen! De volgende klantenbijeenkomst is al gepland: donderdag 8 oktober 2015.

Lees meer...

Begin april is het zover, Matthat lanceert Pluriformrelease 2015.1. Ook van mee profiteren?

Lees meer...

Op donderdag 16 april vindt de 2e release plaats van ons projectenportaal.

Lees meer...

U bent geïnformeerd dat wij per 1 februari 2015 overgaan op digitale facturatie. U ontvangt voortaan een e-mail met de factuur als PDF bijgesloten.  Deze overgang is inmiddels afgerond en zeer succesvol verlopen.

Lees meer...

Op 2 februari 2015 stond onze collega Martijn van Toor (rechts op de foto) in het jubileumzonnetje. Het was op de kop af 10 jaar geleden dat Martijn aan de slag ging voor Matthat Software.

Lees meer...

Heeft uw stichting niet de omvang of financiële ruimte voor een uitgebreid software pakket? Matthat zoekt met u mee naar een oplossing die bij uw organisatie past. Wist u bijvoorbeeld dat  voor kleine stichtingen Matthat ook...

Lees meer...

Matthat Software zet haar productontwikkeling in Pluriform web-technologie voort. Na de lancering van het Donateursportaal in 2014, is recent de realisatie van het Projectenportaal van start gegaan.

Lees meer...

Matthat heeft ruime ervaring in Goede Doelen. Met verschillende klanten zijn mooie resultaten behaald.

Interesse om te kijken waar voordeel voor u te behalen valt? Kijk eens bij 'Resultaten'!

Lees meer...
 
Powered by: Pluriform Software