Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Projectenportaal

Matthat Software zet haar productontwikkeling in Pluriform web-technologie voort. Na de lancering van het Donateursportaal in 2014, is recent de realisatie van het Projectenportaal van start gegaan.

Deze webtoepassing  biedt haar gebruikers de mogelijkheid om de voering van de projectadministratie in Pluriform te delen met partnerorganisaties of veldkantoren in het buitenland. Dit biedt voordelen van efficiency, gedeelde verantwoordelijkheid en toenemende  samenwerking in de keten.

De totstandkoming van het Projectenportaal  is een mooi resultaat uit de sessies van het Gebruikersplatform, dat strategische Pluriform-gebruikers in de Goede Doelen branche een platform biedt voor innovatieve samenwerking. Kennisdeling, risicospreiding en een gedeelde investering zijn zomaar enkele voordelen die hieruit voortvloeien. We zijn er trots op dit initiatief te trekken en zijn ervan overtuigd hiermee een prachtige aanvulling te realiseren op Pluriform.

Wilt u meer informatie over ons Projectenportaal? Neem contact op met onze consultant: Francis Biesheuvel (06-2876 2950) of francis@matthat.nl.

Gepubliceerd op: 26 januari, 2015
 
Powered by: Pluriform Software