Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Stichting Kinderpostzegels selecteert Matthat

Stichting Kinderpostzegels Nederland selecteert Matthat Software voor de IT - ondersteuning van de Kinderpostzegelactie met Pluriform Goede Doelen.

Met een handtekening beklinken Theo Kranendonk - directeur Matthat Software - en Ilja van Haaren - directrice Stichting Kinderpostzegels Nederland - de start van een intensieve samenwerking. Doel van deze samenwerking is de succesvolle jaarlijkse Kinderpostzegelactie it-ondersteuning te bieden met Pluriform Goede Doelen.

Ilja van Haaren, directeur Stichting Kinderpostzegels Nederland:
"Wij zijn blij met het afsluiten van dit contract met Matthat Software. In Matthat hebben we een partner gevonden met brede kennis in Goede Doelen die voor andere Organisaties al eerder vergelijkbare software heeft ontwikkeld en geïmplementeerd. Deze ervaring en het gebruik van bewezen en gedeelde technologie heeft de keuze voor Matthat Software bepaald.”
 
Theo Kranendonk, directeur Matthat Software:
“We zijn er bijzonder trots op dat Matthat Software het vertrouwen heeft gekregen van Stichting Kinderpostzegels om de Kinderpostzegelactie met Pluriform Software te ondersteunen. Een Stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze IT-dienstverlening zorgen wij ervoor dat Stichting Kinderpostzegels haar acties soepel en efficiënt kan uitvoeren.”

Gepubliceerd op: 28 mei, 2015
 
Powered by: Pluriform Software