Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


HRM afstudeerder ontvangt diploma

Anita Schaap heeft het afgelopen jaar een onderzoek uitgevoerd bij Matthat in het kader van haar afstudeeropdracht voor de opleiding HRM aan de Hogeschool Utrecht. En met succes want 2 weken geleden mocht zij haar diploma in ontvangst nemen.

Vanaf het moment dat Anita bij Matthat naar binnen stapte, voelde zij zich ontzettend welkom. “Ik ben geraakt door het welkome gevoel dat ik kreeg van de medewerkers, ondanks alle drukke bezigheden. En ondanks de drukte namen zij de benodigde tijd om deel te nemen aan het onderzoek”.

De directie en het management van Matthat had het volste vertrouwen in de kennis en vaardigheden die Anita in huis heeft om de opdracht met voldoende kwaliteit af te kunnen ronden. Ze vertelt: “Ik heb mijn opgedane kennis tijdens mijn opleiding goed in de praktijk kunnen brengen. Ik heb geleerd bij Matthat om te kijken naar andermans kwaliteiten en talenten in combinatie met hun persoonlijke eigenschappen en hoe deze kunnen worden ingezet. Ik ben daardoor een betere HRM’er geworden. Ik kreeg tijdens mijn onderzoeksperiode alle benodigde begeleiding, ondersteuning en support van mijn werkbegeleidster bij Matthat. Mede daardoor heb ik mijn opleiding met een mooi resultaat kunnen afsluiten.” En heel mooi compliment voor ons als Matthat!

Wij feliciteren Anita met dit mooie resultaat en het behalen van haar diploma. Wij zijn blij met haar inzet en resultaten. Anita, bedankt!

Gepubliceerd op: 6 november, 2017
 
Powered by: Pluriform Software