Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


IATI versie 2.03 - samen werken aan meer effectieve hulp

In onze nieuwe versie van ProjectConnect hebben we de publicatie van IATI v2.03 mogelijk gemaakt, zodat ProjectConnect up-to-date blijft en voldoet aan de regels en richtlijnen van de IATI-standaard.

Met de upgrade van onze IATI-module in ProjectConnect willen wij de kwaliteit en bruikbaarheid van gegevens verbeteren. Versie 2.03 maakt het mogelijk, om gegevens beter vast te leggen op:

  • Meetresultaten - versie 2.03 verandert de manier waarop basislijn-, doel- en werkelijke resultaten worden gerapporteerd, wat de consistentie verbetert. De resultaten van activiteiten kunnen op verschillende manieren worden geanalyseerd, bijvoorbeeld op geslacht of op opleidingsstatus. Deze aanpassingen kunnen helpen om de impact te begrijpen die ontwikkelingssamenwerking en humanitaire hulp hebben gemaakt.
  • Traceerbaarheid - middelen en activiteiten die gepubliceerd zijn naar IATI kunnen gevolgd worden. IATI-gegevens kunnen worden gebruikt om fondsenstromen tussen de verschillende organisaties te volgen, zelfs bij een complexe coöperatiestructuur.
  • Meertaligheid – het is nu mogelijk om de resultaten in een taal naar keuze in te voeren.

Meer informatieve?
Met versie 2.03 maakt ProjectConnect het mogelijk om gedetailleerdere humanitaire gegevens aan IATI te rapporteren. Heeft u onze ondersteuning nodig bij het toepassen van de huidige IATI-standaard? Neem dan gerust contact met ons op.

Gepubliceerd op: 18 oktober, 2019
 
Powered by: Pluriform Software