Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


De AVG cursus - een review van onze relatie Kinderpostzegels

Wiebe Glasta, AVG- Projectleider bij Kinderpostzegels schreef deze mooie review over de AVG cursussen die aangeboden worden door Matthat Software.

Stichting Kinderpostzegels Nederland staat dagelijks in contact met tientallen klanten die een bestelling hebben geplaatst via de website of bij het kind aan de deur, maar ook met donateurs en met projecten waar kwetsbare kinderen worden geholpen. Matthat helpt ons op professionele wijze om de gevolgen van de toepassing van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) te begrijpen en deze wetgeving om te zetten in een hanteerbare en effectieve oplossing voor de bescherming van de persoonlijke en financiële gegevens van al deze betrokkenen.

Het is een hele klus om overal aan te denken. Maar de training is heel praktisch gericht en geeft veel hulpmiddelen om in te zetten voor de toepassing van alle AVG regeltjes. Het is ook goed om de vragen en ervaringen van andere organisaties te horen. We staan allemaal voor een immense opdracht waar deze training ons goed doorheen loodst. Met de complimenten voor de trainer Leen Roeleveld die met kennis van de theorie en de praktijk flexibel weet te anticiperen op onze vragen. Matthat toont hiermee meer dan een software leverancier te zijn, een echte partner in goededoelenland.

Gepubliceerd op: 2 maart, 2018
 
Powered by: Pluriform Software