Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Matthat verhuist naar een nieuwe locatie

Vanaf 1 januari 2022 betrekken we een nieuwe kantoorpand. Het nieuwe pand ligt op een steenworp afstand van onze vorige locatie op het bedrijventerrein Goudse Poort.
Naast het kantoor in Gouda openen wij vanaf begin januari een tweede kantoor in Drachten.

In deze nieuwe grond hopen we onze wortels te kunnen uitslaan en op deze stevige basis, de goede doelen, onze partners en onze mensen verdere ruimte te bieden om tot bloei te komen en onze ambities en dromen te verwerkelijken.


In ons werk zijn we verweven met diverse goede doelen organisaties en hun partners. Ook op de nieuwe locatie staan we open voor nieuwe samenwerkingsverbanden en ideeën om te kunnen blijven bijdragen aan de innovatie in de goede doelen branche. Iedereen is van harte welkom om samen te komen en samen te werken. Kom gerust voor een kopje koffie in onze nieuwe ruimte. We laten het graag zien!


Het volledige nieuwe adres is:
GouweZone, Tielweg 16, 2803 PK Gouda
Morrapark Drachten, Morra 2 – 158, 9204 KH Drachten


De Tielweg 16 is onderdeel van de GouweZone, waar ruim 10 jaar geleden een grote herontwikkeling plaatsvond. Recent zijn de panden volledig en duurzaam gerenoveerd. Zo is ons nieuwe kantoor klimaatneutraal en wordt onder andere gebruik gemaakt van koude- en warmteopslag. Hier willen we onze groeiambities verder realiseren.

Gepubliceerd op: 30 december, 2021
 
Powered by: Pluriform Software