Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


IATI en Pluriform

Uw NGO wil transparant zijn. Het International Aid Transparancy Initiative (IATI) voorziet in een raamwerk om data te delen. De data, volgens IATI-standaard gepubliceerd, is vergelijkbaar, aggregeerbaar en traceerbaar. Dit stelt eisen aan de vastlegging van informatie in de software en vraagt om een efficiënte samenstelling van uw rapportage.

IATI met Pluriform
In 2011 publiceerde SPARK als eerste Nederlandse NGO een IATI-rapportage. Matthat Software leverde de softwareondersteuning hiervoor. Vanuit die ervaring, en in nauw overleg met branche organisatie Partos, realiseren wij op dit moment een generieke tool die voor de hele branche de ontsluiting van projectinformatie mogelijk maakt.
In de diverse modules van Pluriform registreert u uw projectinformatie. De volledige integratie maakt invoer bij de bron mogelijk. De diverse afdelingen registreren hun gegevens toch al als onderdeel van hun werk. Het datamodel zorgt voor de benodigde structurering van deze gegevens. In plaats van uw mensen vrij te maken voor IATI-rapportage, kunt u met Pluriform de IATI-rapportage automatiseren. Uw mensen werken aan uw doelstellingen, de software zorgt voor de rapportage.

Lees meer over IATI:The IATI Standard

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met Martijn Zegwaard (0182-781636) of martijn.zegwaard@matthat.nl.

Gepubliceerd op: 8 augustus, 2014
 
Powered by: Pluriform Software