Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Partnerbijeenkomst ProjectConnect

Afgelopen week kwam de groep ProjectConnect partners bij elkaar in Gouda. Doel van de bijeenkomst was om voor de komende periode te komen tot een gezamenlijke roadmap van ProjectConnect.

Voorafgaand aan de bijeenkomst is er met alle partners een short list gemaakt van de ‘meest gewilde’ functionaliteit in ProjectConnect. Tijdens de bijeenkomst in Gouda hebben de partners definitief besloten waarin zij willen investeren met elkaar. Zo wordt ProjectConnect een product van zowel Matthat als de aangesloten partners. Samen bereik je immers veel meer dan alleen.

Eén van de aanwezige medewerkers van het Liliane Fonds vertelt: “Het was een informatie en ook een beetjes spannende middag. Informatief omdat we zijn bijgepraat over Matthat en waar andere ProjectConnect gebruikers mee bezig zijn. Spannend omdat we met elkaar gingen experimenteren met een nieuwe manier van het zetten van volgende stappen.” Peter Veenstra van Red een Kind vult nog aan: “Een mooie manier om als ontwikkelpartners samen zo efficiënt en effectief mogelijk ProjectConnect te verbeteren. Een belangrijke stap voor een nog sterker ICT fundament voor de sector!”

“We kijken terug op een succesvolle middag met zeer mooie uitkomsten. Dit krijgt zeker een vervolg.” Aldus Ewout Suithoff en Theo Kranendonk, directie Matthat Software.

Gepubliceerd op: 19 maart, 2018
 
Powered by: Pluriform Software