Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Matthat Software en Newrise  gaan samenwerken!

Matthat Software en Newrise gaan samenwerken om non-profitorganisaties te ondersteunen met een vernieuwende manier van fondsenwerving en financiering van projecten.

Beide organisaties zien uit naar een succesvolle samenwerking ten behoeve van het concept dat ze ‘ProjectConnect’ hebben genoemd.
Theo Kranendonk (directeur Matthat Software) licht toe: “Om NGO’s in binnen- en buitenland goed te kunnen ondersteunen bij de uitvoering van hun projecten, hebben we een ProjectManagement-oplossing ontwikkeld. De vraag hiernaar groeit. Vanuit de visie dat naast de uitvoering ook de werving van projectgelden belangrijk is en aandacht vraagt, gaan we naar een verbreding toe. Daarom gaan we de samenwerking aan met Newrise. In Newrise hebben wij een strategische partner gevonden die dezelfde passie en motivatie heeft om NGO’s te ondersteunen op het gebied van fondsenwerving en projectfinanciering.”
Martin Suithoff (directeur Newrise) vult aan: ‘’Als je als goed doel in deze tijd je projecten wilt blijven funden en nieuwe donateurs wilt werven, dan moet de impact van je project goed voelbaar en duidelijk zijn voor je beoogde doelgroepen. Daarnaast vraagt het om een vernieuwende manier van fondsenwerven. Daarom vullen we de bestaande ProjectManagement-oplossing aan met een strategisch totaalpakket voor vernieuwende en meer efficiënte fondsenwerving. Het unieke hiervan is dat alle onderdelen elkaar versterken en de fondsenwerving geoptimaliseerd wordt. Daarom denken we dat deze nieuwe samenwerking een enorme meerwaarde biedt aan NGO’s in binnen- en buitenland.”

Voor meer informatie over Matthat Software of Newrise, ga naar: www.matthat.nl  en www.newrise.nl

Matthat: Matthat Software richt zich, als business partner van Pluriform Software op het implementeren en aanpassen van Pluriform Goede Doelen. Pluriform Software wordt door verschillende business partners geïmplementeerd. Iedere business partner richt zich op een bepaald segment van de markt. Voor Matthat Software is dat het goede doelensegment, waarbinnen fondswervende instellingen, maatschappelijke organisaties en belangenorganisaties onderscheiden worden. In de afgelopen jaren heeft Matthat een nieuw en onderscheidend cloud based platform ProjectConnect in de markt gezet; projectconnect.nl
Newrise: Newrise zet zich graag in voor de samenleving. Met een enthousiast en gedreven team dragen wij bij aan de groei of continuïteit van organisaties die zich inzetten voor de medemens. Samen met onze opdrachtgevers vinden wij een strategie om de doelgroep te bereiken. Dit doen wij door marketing, technologie en communicatie met elkaar te verbinden. Omdat deze pijlers sterk overlappen, zeker in kleinere organisaties, is het belangrijk dat je als organisatie je doel(groep) bereikt vanuit een geïntegreerde strategie. Deze combinatie van online en offline activiteiten is de kracht van Newrise.

Mochten wij uw interesse gewekt hebben en heeft u vragen wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op via de onderstaande contactgegevens:

Newrise B.V.                                                                                          Matthat Software B.V.
Contact: Martin Suithoff                                                                     Contact: Theo Kranendonk
Telefoonnummer: 06 25304880                                                        Telefoonnummer: 0182 781 636           
Email: info@newrise.nl                                                                        E-mail: Info@matthat.nl 
www.newrise.nl                                                                                     www.matthat.nl

                                                                                                                                                                         

Gepubliceerd op: 19 juni, 2018
 
Powered by: Pluriform Software